9754690

Lidl hoofdsponsor fietstoertochten Kastelentour en Harbour Tour

Supermarktketen Lidl heeft zich voor komende edities als hoofdsponsor verbonden aan twee Nederlandse toertochten namelijk de Kastelentour en Harbour Tour. Lidl verbindt haar naam aan de tochten omdat zij een gezonde en duurzame levensstijl wil bevorderen als onderdeel van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Lidl voorziet onder andere de fietsers en vrijwilligers op de verzorgingsposten van gezonde tussendoortjes als fruit.  

De tweede editie van de Kastelentour, vanaf nu Lidl Kastelentour, vindt plaats op zaterdag 22 juni. Vanuit Kasteel de Haar trekken fietsers door het Groene Hart langs diverse forten en kastelen. Er is de keuze uit drie routes: 70, 100 en 140 km. De Lidl Harbour Tour is een experience toertocht door de haven van Rotterdam. Het is al mogelijk om je in te schrijven voor dit evenement op zondag 15 september. De routes zijn 60, 80, 100 en 140 km lang. Bij deze toertochten zijn fietsers van elk niveau welkom, waarbij de kortste routes ook uitstekend met de e-bike gereden kunnen worden.

Erik van den Hoogen, directeur Inkoop en Marketing Lidl Nederland: “Lidl steunt de fietssport op internationaal en nationaal niveau. Gezonde voeding en bewegen dragen bij aan het welzijn van mensen. We vinden het belangrijk dat een gezonde en duurzame leefstijl voor iedereen toegankelijk en bereikbaar is. Net zoals onze Lidl-producten voor iedereen betaalbaar en toegankelijk zijn, is fietsen een geschikte sport voor iedereen die actiever wil zijn in het dagelijks leven.”

Lidl is de laatste jaren actief in de wielersport, onder andere als hoofdsponsor van het wielerteam Lidl-Trek. Onder het eigen merk Crivit verkoopt Lidl wielerkleding, accessoires en e-bikes.

We Are Cycling
We Are Cycling organiseert meer dan 50 compleet verzorgde fietsevents in België, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. In Nederland staan er jaarlijks zes toertochten op de agenda, waaronder de Lidl Kastelentour en Lidl Harbour Tour. Bekijk de hele kalender op https://www.wearecycling.nl/

Deel dit bericht

Meer nieuws