Fiets tegen kanker

Kanker ontwricht je leven. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft. Welke kankersoort het ook is en welke behandeling je ook krijgt, de gevolgen zijn meestal overweldigend. Wil jij iets doen tegen kanker en voor het leven? Dat kan, met jouw deelname aan de Lidl Harbour Tour. Geef jouw deelname extra betekenis door geld op te halen voor KWF. 

Het parcours gaat over een aantal bijzondere haventerreinen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. De unieke combinatie van rauwe industrie en prachtige natuurgebieden maken de Lidl Harbour Tour een onvergetelijke ervaring.

Maak een actiepagina en kom in actie

Vraag vrienden en familie om je te sponsoren. Lukt het jou om minimaal 500 euro op te halen voor 1 september? Dan koopt KWF voor jou een startbewijs en krijg je het unieke Fiets tegen kanker- shirt gratis thuis gestuurd.

Regel je eigen startbewijs

Regel je liever je eigen startbewijs? Of twijfel je of je wel 500 euro op kunt halen? Geen probleem! Je kan alsnog in actie komen voor KWF. Koop zelf je startbewijs voor de Lidl Harbour Tour en zamel met je persoonlijke actiepagina geld in voor kankeronderzoek.